Ansök om lån

Besked direkt

(success)
(success)

Månadskostnad: 2300 kr

Låna 5 000 kr i 90 dagar, Räntekostnad 1450 kr, effektiv ränta 387,13%


Gå vidare

Vanligt förekommande frågor

Här kan du få hjälp med de mest vanliga frågorna gällande vår tjänst

För att låna behöver du en taxerad inkomst på minst 100 000 kr de senaste två åren, ett mobilnummer, en e-postadress och inga skulder hos kronofogden.

Nej, du måste ha en deklarerad inkomst för det senaste tillgängliga taxeringsåret. Vi kan inte göra undantag.

Du kan låna i 250 SEK intervaller hos oss, delvis 5000, 5250, 5500 och 5750 kr och så vidare.

Om du är en ny kund kan du låna upp till 5000 kr, andra lånet upp till 8000 kr och det tredje upp till 10 000 kr.

Våra räntor för samtliga belopp hittar du här.

Vi betalar ut direkt efter beviljandet under våra öppettider. Om du har Nordea eller handelsbanken kommer pengarna direkt in på kontot, för övriga banker tar det max en bankdag.

Nej du kan endast ha ett lån i taget. Önskar du låna ett högre belopp måste du återbetala ditt nuvarande lån.

Nej ingen utomstående kan få reda på om du har lånat av oss eller inte.

Du kan välja att få din faktura via e-post eller via ett diskret brev. Vi registrerar inte din kreditupplysnings hos UC så ingen annan aktör eller företag kan se att du har sökt ett lån. Kreditupplysningskopian kommer till ditt konto om du har registrerat dig på minupplysning.se

Vi har mottagit din ansökan och vårt system har gjort en bedömning på uppgifter ifrån vår kreditupplysning. Det som återstår för oss är att granska din ansökan. Vi meddelar dig sedan om lånet har slutbeviljats eller inte.

Du betalar tillbaka lånet på de fakturor du får efter ett par dagar efter beviljandet av lånet.

Kontakta kundtjänst så räknar vi fram den ränta du ska betala och ger dig inbetalningsuppgifter. Du måste kontakta oss innan du väljer att lösa lånet för att få rätt uppgifter.

Nej vi erbjuder inte möjligheten att förlänga ditt lån. Om du har problem att betala hör av dig till oss eller vårt faktureringsbolag Avida Finans så ska vi tillsammans lösa din situation.

Vi skickar en påminnelse kort efter förfallodatum. Om skuld fortfarande inte regleras överlämnas ärendet till inkasso och vidare till kronofogden. Att inte betala lånet kan bidra till att din kreditvärdighet försämras och det kan bli svårare i framtiden att t.ex hyra lägenhet eller köpa bil.

StrandiaFinans™ är tillståndspliktig och dess kreditgivare har skickat in en ansökan om tillstånd till Finansinspektionen och inväntar beslut. Verksamheten är dock under tillsyn utav Konsumentverket och Datainspektionen.

Då skall du avstå från att ansöka om ett lån.

Låneformuläret och kontaktformuläret skickas med höggradig kryptering i HTTPS (AES-256, 256bit). Hantering och arkivering av låneprocessen hanteras enligt kraven för certifiering av PCI DSS. E-legitmation teknik hanteras/administreras av auktoriserad tredjeparts leverantör. I övrigt har vi ett ett ANTI-FRAUD SYSTEM som identifierar och stoppar smslåne bedrägerier.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta vår kundtjänst